[tx_row]
[tx_column size=”1/2″]

Hvem er vi?

Med 30 års erfaring indenfor det kommunale og brede socialfaglige arbejde kan Kompetencebroen hjælpe med at afklare og afhjælpe MANGE FORSKELLIGE udfordringer, som opstå i menneskers personlige liv, på arbejdspladsen eller i familien. Vi arbejder tværfaglig koordineret med empowerment og har et holistisk blik på det hele menneske.

Vores vision er, at børn, unge og voksne skal være centrum i eget liv og kunne få et relevant og udviklende tilbud, når de viser tegn på mistrivsel. Vi indgår derfor i forpligtende partnerskaber med kommuner, virksomheder og andre firmaer for innovativt at kunne give de tilbud og den service som hjælper vores brugere hel eller delvist i selvforsørgelse og tilfredsstiller vores kunder både ift resultat og progressionsbeskrivelse.

Vi har sammensat vores tilbud efter den faglige erkendelse, at indsatsen både skal være individuelt tilpasset, helhedsorienteret og tværfaglig koordineret med udgangspunkt i brugernes evner og forudsætninger, behov og helbredstilstand. Herved øger vi deres progression og mulighed for at opnå hel eller delvis selvforsørgelse.

KONTAKT OS på tlf. 7070 7614/ 4222 5546 eller info@kompetencebroen.dk hvis du vil høre, hvad vi kan gøre for dig, hvad enten du ringer som privatperson, sagsbehandler, familerådgiver, virksomhed eller anden fagperson. Vi er altid klar til at hjælpe.

[/tx_column]

[tx_column size=”1/2″]

Hvad tilbyder vi?

I samarbejde med vores brugere lægge vi en plan, som afklarer og udvikler deres ressourcer og arbejdsevne, så de kan gå fra offentlig forsørgelse til selvforsørgelse. At kunne mestre livet kræver mod, kompetencer og læring. Vi giver mennesker brugbare værktøjer til at udvikle nødvendige handlestrategier, der understøtter deres behov og giver dem kompetencer til at opnå balance i livet. Vi tilbyder blandt andet:

  • Kognitive udviklingssamtaler
  • Job- og/eller uddannelsesafklaring
  • Jobcoaching, hjælp til selvforsørgelse
  • Stresshåndtering med sundhedsrådgivning
  • Afklaring af arbejdsevne
  • Mentor støtte
  • Mindfulness, yoga og afspænding
  • Body SDS og træning
  • SMART mål og progressionsrapport

Foruden det faste konsulentteam har vi et bredt fagligt netværk med bland andet psykologer, socialrådgivere, kropsbehandlere, mindfulness instruktør og ergoterapeutisk bistand lige ved hånden. Vi glæder os til samarbejdet, så vi kan hjælpe så mange som muligt med at mestre livet og komme tilbage på arbejdsmarkedet.

 

[/tx_column]
[/tx_row]